Sijaintisi: Ympäristöosaava.fi > Ammattilaiselle
 
 
 
Lähetä palautetta
 
 

Anna palautetta Ympäristöosaava ammattilainen -palvelusta

Otamme mielellämme vastaan palautetta verkkopalvelusta, esimerkiksi sisällöistä ja käytettävyydestä. Halutessasi voit myös jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Kiitos!

Ympäristöosaaminen on ammattitaitoa

Ympäristöosaaminen on ammattitaitoa kaikilla aloilla. Ammattilaisena sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi kautta asioihin, joihin asiakkaallasi ei ole tietoa tai osaamista. Toisaalta asiakkaat myös odottavat sinulta ja yritykseltä entistä enemmän.

Ympäristöosaava ammattilainen tuntee oman toimialansa ja työnsä olennaiset ympäristöasiat. Hän osaa soveltaa tietoa myös käytännössä: käyttää raaka-aineita ja työvälineitä tarkoituksenmukaisesti, säästää energiaa, välttää riskit, ehdottaa parannuksia työpaikan käytäntöihin ja opastaa asiakkaita.

Ympäristöosaamista arvostetaan

Työnantajalle ympäristöosaaminen on merkki siitä, että ammattilainen on motivoitunut, seuraa aikaansa ja toimii vastuullisesti myös muilla osa-alueilla.

Ympäristölle edullinen toimintatapa on useimmiten edullinen myös yritykselle. Se voi tuottaa kustannussäästöjä, kilpailuetua, parempaa laatua ja hyvää mainetta. Nämä parantavat yrityksen edellytyksiä tarjota vakaita työpaikkoja.

Toimi näin

  1. Valitse ylävalikosta tai palvelun etusivulta oma toimialasi.
  2. Perehdy toimialakohtaisilla sivuilla opiskeluaineistoon, harjoittele osaamistestiä ja suorita se.
  3. Lopuksi voit tulostaa itsellesi osaamistodistuksen. Todistus on voimassa kolme vuotta.